2012. augusztus 18., szombat

Köszöntő

Egy mindennapi lány, egy nem mindennapi fiatal férfi és egy végzetes pillantás az éjszaka közepén. Egy hét leforgása alatt hihetetlen erős szerelem, de az élet kisebb, nagyobb akadályaival is megküzdenek együtt? Bármekkora bajban is élteti őket a köztük lévő erős érzés?

Olvasd el a történetet és gondolj bele, te képes lennél ennyire szeretni…

Üdvözlök mindenkit az új blogomon, új történettel rukkolok elő. Az előbbiekben olvashattátok az apró ízelítőt és hamarosan érkezik az első fejezet is. Nézz körül az oldalon, kattintgass a felső címkékre, van már fent pár érdekes dolog nektek. Remélem sokan örömötöket lelitek majd a történet olvasásában és nektek is legalább olyan jó elfoglaltság lesz, mint nekem megírni.
A fejezetekről, mint láthatjátok van is egy ilyen lehetőség fent, "tartalomjegyzék" néven. A már meglévő címeket kiírom, és a fejezetek onnan lesznek elérhetők a jövőben. Kicsit talán rendezettebb és praktikusabb így, remélem mindenkinek kézre áll.
Az olvasók véleményénél találjátok a chatet és ott lehet engem reklámokkal, hirdetésekkel és persze véleményekkel elárasztani. - Amiket kíváncsian várok, akinek csak van két perce rá.-
A történetről és rólam: a történet először csak egy esti írogatásnak indult, aztán már lassacskán megvan belőle 6 fejezet és még van a fejemben sok-sok ötlet. Szeretném, ha tanító célja is lenne egy kicsit az írásomnak, próbálok arra is törekedni. Amúgy több történetem is volt és sajnos egyiknek sem értem a végére - eddig -, de ezzel az lenne a célom. Most Road néven vagyok elérhető a blogger világban. Az adatlapomon különböző információkat is megtudhatsz rólam és tervben van a jövőre nézve egy személyes blog létrehozása is.
Nagy munka van már most a blog kinézetében, de ez csak külcsín és többet ér a belbecs. Ugye? De még a hétvégén érkezik az első fejezet!
üdv. Road



Nincsenek megjegyzések: